Prins Max en Prinses Zjos nieuw jeugdprinsenpaar Moesland

Prins Max en Prinses Zjos nieuw jeugdprinsenpaar Moesland

In het groots feestelijk omgetoverde Phoenix zijn zondag 8 november de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses van het Moesland onthuld. Prins Max en Prinses Zjos zullen komend seizoen regeren over het Moesland! En wat voor seizoen; een jubileumjaar aangezien Jeugdcarnaval Schaijk 44 jaar bestaat dit carnavalsjaar.

Coole Smoelen
Het was weer ontzettend druk en super gezellig in het feestelijke Phoenix. Voor Prins Cas en Prinses Anne was het de laatste keer dat zij een officiële taak te volbrengen hadden. Dat was de onthulling van jeugdclub van het jaar. De Coole Smoelen mogen deze eretitel een jaar lang dragen en natuurlijk hoort daar de wisselbeker bij!

Onthulling nieuw prinsenpaar
In verband met het 44 jarig bestaan van de jeugdcarnaval was de Phoenix een gezellige feestzaal waar gedanst kon worden op de muziek van DJ Sven. Na de pauze werd de nieuwe kleding van het bestuur geshowd en
daarna was het dan eindelijk zo ver, de onthulling. Onder begeleiding van een spannende muziekje kwam een enorme feesttaart binnen gereden ,hierin bleken onze Prins Max en Prinses Zjos in te zitten. Zij werden door het nieuwe prinsenpaar van het Moesland, Prins Johnny en Prinses Ingrid geïnstalleerd als het nieuwe jeugdprinsenpaar. Samen met hun nieuwe adjudanten Beau en Maik, Nar Merrijn en Opper Freek gaan ze een mooie carnavalsseizoen tegemoet.
Na het officiële gedeelte en het feliciteren van Prins Max en Prinses Zjos kon de spectaculaire afterparty beginnen.

Prins Max en Prinses Zjos, veel plezier en succes toegewenst in het komend carnavalsseizoen!