Prins Johnny Spierings en prinses Ingrid Schotman

Prins Johnny Spierings en prinses Ingrid Schotman

Hèhè, eindelijk; Johnny Spierings is prins van het Moesland geworden. Elke keer als er een nieuwe prins gekozen werd in het Moesland stond zijn naam steevast op de lijst, met het steuke staat hij zelf ook vooraan, op het internet werd hij altijd genoemd als kanshebber, maar nooit is hij het geworden. Tot nu toe dan. EIndelijk na zoveel jaren, is het zover; Johnny is prins!

11-11-bal bij de Raaf
Een redelijk goed gevuld Partycentrum De Raaf zat toch wel in spanning te wachten wie de nieuwe prins zou worden. De spanning werd goed opgebouwd en om 11 minuten over 11 kwamen Johnny Spierings en Ingrid Schotman als nieuwe prinsenpaar naar voren. Johnny zou Johnny niet zijn om een mooie spreuk te hebben voor het aankomende carnavalsjaar: “Un bietje steuke hört d’r bè!”

Johnny en Ingrid van harte gefeliciteerd en geniet met volle teugen van de komende jaren!

Afscheid raadsleden en ex-prins Joep
Er werd ook afscheid genomen van twee raadsleden; Henk-Jan Huizinga en Peter Klievink doen een stapje terug. Er komt ook een nieuw raadslid voor terug; Jaap Oliemeulen van Vur Mekoar zit nu bij de raad van 11.

Uiteraard moesten ook Prins Joep en Prinses Alice hun functie neerleggen. Joep is nu toegetreden tot het verbond van oud-prinsen. Joep en Alice bedankt voor de twee mooie jaren.