Jeugdcarnaval Schaijk

Feesten in het Moesland tijdens jeugd-11-11-bal

Tijdens het jeugd-11-11-bal zal bekend worden wie de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses zal zijn.
Hierbij wat tips:

  • De prins is een jongen en de prinses is een meisje
  • Ze zitten allebei op school in het Moesland
  • De ene zit op de Regenboog en de ander op den Omgang
  • Ze zijn allebei erg sportief
  • Ze hebben er allebei erg veel zin in

Naast het nieuwe prinsenpaar worden er ook vele nieuwe raadsleden en Huppelpupkes bekend gemaakt. Wie het zijn? Kom een kijkje nemen en feest met ons mee! Jeugdcarnaval Schaijk bestaat dit seizoen 44 jaar en dat is een mooie reden voor een feestje!

En alsof dat nog niet alles is, word ook de nieuwe jeugdclub van het jaar gekozen en spelen we het spel ‘ojee wie doet er mee’.

Na afloop is er natuurlijk een receptie waarbij je het nieuwe prinsenpaar kunt feliciteren en ontvangt iedereen natuurlijk de gewilde button van het prinsenpaar. Tijdens de afterparty zal onze jungle DJ voor een gezellig muziekje zorgen. Tijdens deze party kan jij je eigen laten schmincken of een tattoo laten zetten.