Jeugdcarnaval Schaijk

Nieuwe jeugdprins en jeugdprinses in het feestelijke Moesland

Heb jij het jeugd 11-11 bal al in je agenda staan? Dit jaar wordt het weer super spannend want wie o wie worden de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses? Eén ding is zeker: ze hebben er zin, maar zijn wel een beetje zenuwachtig! Het wordt dit jaar een extra feestelijke onthulling want Jeugdcarnaval Schaijk bestaat dit seizoen 44 jaar! Het 11-11 bal zal plaats vinden op zondag 8 november van 13.30 tot 17.30 uur in de Phoenix.

  • Wie wordt de nieuwe jeugdprins van het Moesland?
  • Wie wordt de nieuwe jeugdprinses van het moesland?
  • Wie zijn de nieuwe leden van de raad van 11?
  • Wie is de nieuwe opper, adjudant en nar?
  • Wie zijn er nieuw bij de huppelpupkes?

En alsof dat nog niet alles is, wordt ook de nieuwe jeugdclub van het jaar gekozen. Wie volgt cv Gek Gedoe op dit jaar. De genomineerde clubs dit jaar zijn: Coole Smoele, CV Hitsikidee en De Smoesjes.

Na afloop is er natuurlijk weer de receptie waarbij je het nieuwe prinsenpaar kunt feliciteren en ontvangt iedereen natuurlijk de gewilde button van het prinsenpaar. Tijdens de after party zal onzeDJ voor een gezellig muziekje zorgen. Tijdens deze party kan jij je je nog laten sminken of een tatoo laten zetten.

Allemaal vragen die beantwoord gaan worden op onze jeugd 11-11 bal. Reden genoeg om te komen. Haal je carnavalspakje van zolder en kom naar het jeugd 11-11 bal. Natuurlijk zijn de papa’s en mama’s, vriendjes en vriendinnetjes ook welkom.
Zoals je gewend bent, is de entree gratis.