Schon Gekwakt club van het jaar

Schon Gekwakt club van het jaar

De tweede editie van het Moesfest vond zaterdag 17 oktober plaats. Net als in 2014 was Partycentrum De Raaf gehuld in Beierse sferen. Carnavalsclub Schon Gekwakt ging er met de titel Club van het Jaar 2015 vandoor.
De eerste gasten stonden om 19 uur voor de deur. Voor alle deelnemers waren er namelijk lange tafels met banken gereserveerd, en de beste plekken waren er voor de vroege vogels. De aankleding was perfect afgestemd op het Moesland: aan de muur prijkten geen gewone Alpenlandschappen, maar sfeerimpressies van Moesfest 2014. Hulde aan Partycentrum De Raaf voor de originele aankleding.

Nadat de Hofkapel de zaal in schlagersfeer had geblazen, ging de strijd om de titel Club van het Jaar 2015 van start. In de voorronde werd er wurst gepupt, werden er bierviltjes gegeten en ballonnen gebumpst. Dat zorgde voor 11 halve finalisten, die op zoek gingen naar zoveel mogelijk ondergoed in vijf minuten. Uiteindelijk leverde dat twee finalisten – Schon Gekwakt en Goei Toei – op, en na een zinderde zaagfinale ging Schon Gekwakt er vandoor met de titel Club van het Jaar 2015.

Na al die spellen was het tijd voor feest. Jetzt gehts los! Liveband Rosentaler speelde met maar liefst 14 personen het dak eraf. Met veel schlagerhits en Nederlandse meezingers kregen ze het publiek helemaal mee. Al met al een succesvolle tweede editie van het Moesfest!

Dirndl wassen dus, lederhosen even buiten hangen, en zorgen dat je er volgend jaar weer bij bent!