Oan de kant, nieuwe single Pap en Pudding

Pap en Pudding 11 jaar! Tijd vur un feestje

Het illustere duo Pap en Pudding viert 22 november (2 kerrus 11) hun 11 jarig bestaan. De Herpense vrienden, inmiddels beiden woonachtig in Oss, vieren hun jubileum in Vivaldi Oss. Ter gelegenheid van het 11-jarig jubileum komt er een spiksplinternieuwe dubbelaar uit, met de grootste én de kleinste hits van het gastronomische duo. Voor de gelegheid worden de nummers opnieuw gemixt en gemasterd en waar nodig; compleet opnieuw opgenomen. “Met échte blaozers, zoals het heurt” roept Van Rooij enthousiast.

Achter de schermen wordt al druk gewerkt aan de opnames en voor de gelegenheid hebben Hans van Erp en compagnon René van Rooij besloten om Knijn zijn alvast te releasen. Deze was oorspronkelijk te beluisteren op het album “Wurrum Durrum” wat al vele jaren uitverkocht is. Een jaar later werd het ook nog gecoverd door Bertie Lukano. Tóch zou het zomaar kunnen dat je dit ‘oude’ nummer voor ’t eerst hoort, en deze opname zéker, want die is vers van de pers. Wij zouden zeggen: Springen maar!