Moesblad 1967 - Schaijk

Alle carnavalskranten Schaijk nu online!

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! Ik ben bijna anderhalf jaar bezig geweest met het verzamelen, inscannen, bewerken en samenvoegen van alle carnavalskranten die er ooit zijn uitgebracht in Schaijk. Vandaag is het dan zover; ze staan allemaal online! Ik ben er blij mee dat het zover is.

Zo iets kun je niet alleen
Zo’n karwei doe je natuurlijk nooit alleen. Er zijn een paar mensen die ik bij deze wil bedanken. Met name Elly Janssen, Jan van Ballegooij, Betty van Thiel van der Heijden en Geert Geurts voor het beschikbaar stellen van hun collectie. Van Gaal B.V. voor het digitaal beschikbaar stellen van de laatste jaren en de grote drijfveer achter dit project; Fons Roelofs!

Juiste zetje
Fons heeft mij het juiste zetje gegeven om verder te gaan door dingen digitaal beschikbaar te stellen. Dat scheelde mij enorm veel werk. Fons, ook langs deze weg; Gruwelijk bedankt!

Jeugdcarnaval
Wat de jeugdcarnaval betreft, daar ben ik nog mee bezig. De laatste jaren zat de jeugdkrant bij het Moesblad. Vroeger waren dit losse exemplaren. Maar ook dit komt binnenkort goed.

Benieuwd? Dat snap ik! Hier kun je alle uitgaven van de Moesbladen vinden. Veel leesplezier!

Geplaatst op 12-07-2015 om 11:11 uur