Nieuwe Prins carnaval Schaijk al bekend!

Nieuwe Prins carnaval Schaijk al bekend!

Het duurt nog even voor het 11-11-bal in het Moesland is. Dit jaar wordt ook ook bekend gemaakt wie de opvolger wordt van Prins Joep dun Allerurste. Maar deoptocht.nl weet nu al te melden wie de nieuwe heerser over het Moesland wordt. Dat is niemand minder dan Patrick Verkerk. Patrick, lid van de Inburgerkings, had zaterdag zijn vrijgezellenfeest en moest met verschillende personen een selfie maken. Een van de opdrachten was er om voor te zorgen dat de foto’s op deze site terecht kwamen.

Geen probleem
Uiteraard werk ik graag aan dit soort ludieke acties mee. Overigens is het niet ondenkbaar dat Patrick daadwerkelijk echt ooit de nieuwe prins van het Moesland wordt. Patrick veel geluk in de toekomst en alvast van harte gefeliciteerd met je huwelijk.

  • Nieuwe Prins carnaval Schaijk al bekend!
  • Nieuwe Prins carnaval Schaijk al bekend!
  • Nieuwe Prins carnaval Schaijk al bekend!
  • Nieuwe Prins carnaval Schaijk al bekend!
Nieuwe Prins carnaval Schaijk al bekend!