Het is Schaijkse optocht onwaardig om wagens te kopen!

Het is Schaijkse optocht onwaardig om wagens te kopen!

De nieuwe poll is meteen duidelijk; “Het is Schaijkse optocht onwaardig om wagens te kopen”. Net zo min dat we andere optochten groot gaan maken door met andere optochten mee te doen. De traditie is om zelf je wagen te maken, maandag mee te lopen en woensdag de wagen af te breken. En niet om een wagen te kopen.

Niet de eerste keer
Het is overigens niet de eerste keer dat er een gekochte wagen mee deed met de optocht. Het is natuurlijk erg makkelijk. Je hoeft niet maanden in de schuur te liggen om je wagen te maken. Maar het gaat toch om het plezier en de trots die je uitstraalt tijdens het lopen van de optocht? Niet welke club de grootste zak met geld heeft en de wagen koopt. Ben benieuwd naar jullie mening