Moeslandse optocht bij DJ Marieke Elsinga op Q-Music

Moeslandse optocht bij DJ Marieke Elsinga op Q-Music

Marieke Elsinga, DJ van het bekende radiostatio Q-Music, bracht maandagochtend in alle vroegte een bezoek aan Schaijk. Marieke liet zich fotograferen bovenop de fraaie praalwagen van CV Dikke Schik, die maandagmiddag deelneemt aan de grote Moeslandse optocht.

Met haar komst naar het Moesland slaagde Marieke Elsinga glansrijk voor de uitdaging die haar collega-DJ’s Mattie Valk & Wietze de Jager deze ochtend voor haar in petto hadden: ‘Vóór 9 uur vanochtend op een rijdende praalwagen staan’.

Q-Music DJ Marieke Elsinga genoot met volle teugen van de gastvrije ontvangst die zij in het Moesland kreeg. “Wát een warm welkom hier in Schaijk! We hebben zelfs nog even meegewerkt aan de praalwagen.”