Kies je kraker 2015

Kies je kraker 2015

Ieder jaar opnieuw houdt Omroep Brabant de ‘Kies je Kraker’ verkiezing. Het is een lijst met 33 carnavalsnummers en hier wordt het ‘beste’ nummer uit gekozen. Onze eigen columnist René van Rooij staat met twee nummers in die lijst van Omroep Brabant. Het nummer van het duo Pap & Pudding met ‘Oan de kant’ en zijn laatste solo-project Ajaan van de Witte Ruysheuvel en het ‘Scheidliedje’.

Stemmen
Iedereen is vrij om te stemmen, maar het lijkt me toch wel erg leuk om ‘onze’ René in de top vijf te zien. En daar kunnen jullie aan mee helpen! Het enige wat je moet doen is stemmen en je stem bevestigen op je eigen e-mailadres. Dat is nog wel te doen lijkt me. Kun je daarna meteen weer gaan bouwen voor de moiste optocht van hil de wirreld! Succes en bedankt namens René 1 en René 2.

Stemmen kan hier: http://www.omroepbrabant.nl/kiesjekraker