Waarom doen ouders hier niets aan?

Waarom doen ouders hier niets aan?

Ieder jaar opnieuw wordt er door Stichting Carnaval aandacht gevraagd om het vernielen van de carnavalswagens op de Goapmèrrege tegen te gaan. Eigenlijk is het toch te gek dat hier ieder jaar op terug moet worden gekomen. Je zou zeggen dat de ouders hun kinderen goed in de gaten houden en dat er niks vernield wordt. En dat er nog geen ongelukken zijn gebeurd is ook onvoorstelbaar. De kranen rijden af en aan tijdens het afbreken en het is voor de chauffeur ondoenlijk om dit in de gaten te houden. Levensgevaarlijke situaties ontstaan er, ondanks aanwijzingen van leden van de Raad van 11 en clubleden. Kinderen luisteren niet en als klap op de vuurpijl krijgen deze mensen nog een grote mond terug.

Goapen
De Goapmèrrrege is om te ‘goapen’, te kijken naar de creativiteit en originaliteit van de Moeslandse praalwagens, onder het genot van een drankje, een hapje en vrolijke muziek. Laten we zorgen dat we daar met z’n allen van kunnen blijven genieten en dat ons plezier ook nu niet door een handjevol ‘klojo’s’ wordt verstierd.