Inschrijven voor jeugdoptocht Schaijk

Inschrijven voor jeugdoptocht Schaijk

Bijna is het zover, zondag 15 februari gaat hij weer van start: de grote Moeslandse jeugdoptocht. Vele clubs zijn al aan het bouwen maar hebben zich nog niet ingeschreven. Vind je het leuk om mee te doen met je vriend, vriendin, buurt, klas of je vereniging geef je dan snel op. Je kan meedoen in de categorie wagens groot of klein en als loopgroep groot of klein. Individuelen vallen onder kleine loopgroepen.

Geef je snel op voor de optocht zodat jouw idee niet meer gebruikt kan worden door andere clubs. Voor informatie kan je mailen naar info@jeugdcarnavalschaijk.nl of kijken op onze site www.jeugdcarnavalschaijk.nl Ook hebben ze een eigen Facebookpagina.

Kleurwedstrijd
Op de scholen zijn voor de groepen t/m 6 de kleurplaten uitgedeeld en voor de groep 7 en 8 de woordzoeker. Kleur, verf of knutsel je kleurplaat tot een kunstwerk en lever het weer in op school en misschien win jij wel een mooie prijs. Ook het inleveren van de woordzoeker is op school. Kinderen van speciaal onderwijs kunnen deze ophalen en weer inleveren bij Bento. Inleverdata is 6 februari.