Ben jij de carnavalskenner van Schaijk?

Ben jij de carnavalskenner van Schaijk?

Weet jij alles van het Schaijks carnaval? Ben je de carnavalskenner? Mooi! De jaarlijkse prijsvraag van www.deoptocht.nl staat weer online. Voor de veertiende keer wordt deze weer gehouden. Meedoen is simpel, voorspel de top vijf bij de wagens, raadt welke club de Lasniebokaal wint en geef aan uit welk jaar de foto is die bij de prijsvraag staat. Zoals ieder jaar heeft Stefan van Ras, ge wit wel die enne van dun Bento, een prachtige prijs beschikbaar gesteld. Deze wordt na de carnaval overhandigd aan de gelukkige winnaar.

Test je kennis
Ben jij degene die weet welke clubs dit jaar hoge ogen gaat gooien? Heb jij zoveel technisch inzicht dat je kunt zeggen wie de Lasniebokaal gaat winnen? Doe dan mee en vul de prijsvraag in! Meedoen kan tot en met Moesmaandag 16 februari 2015.