Het ziekenbezoek heeft een lange traditie in het Moesland

Opgeven voor ziekenbezoek Moesland

Ook dit jaar zal prins Joep weer een ziekenbezoek brengen aan zieken en aller-oudste (90 plus) inwoners van het Moesland. Een ieder die niet aan carnaval kan deelnemen wordt in het zonnetje gezet en met een fruitmandje verrast. Prins Joep met zijn dansgarde, de Huppelpupkes, de Raad van 11 en natuurlijk de Hofkapel komen graag bij de mensen thuis op bezoek. Maar ook in de Nieuwe Hoeven, de Wijers, Compostella of elders zullen de prins en zijn gevolg graag de sfeer van carnaval komen brengen.

Wie kunt u aanmelden?
Een zieke of oudere Moeszak of Moeszakkin kan worden aangemeld bij de commissie Ziekenbezoek. Aanmelden kan worden gedaan door een naaste, familielid, kennis, bekende of goede buur. Meld gerust bij ons aan. Immers; liever 2x aangemeld, dan te worden vergeten. Ook zieke kinderen die niet kunnen gaan carnavallen, kunnen bij ons worden aangemeld. Hier komt de Jeugdcarnaval dan gezellig op bezoek.

Aanmelden vóór uiterlijk woensdag 11 februari bij:
Cindy van Rooij, 06-1432 4808 of cmpvanrooij@gmail.com
Neske Schoonenberg, 06-2881 1440
Bregje Spijkers: 06-1361 5163

We vragen u om de naam, het adres en eventueel een telefoonnummer aan ons door te geven. Met elkaar zorgen we dan voor een prachtige carnaval voor iedereen!