Waar moet de prijsuitreiking in Schaijk gehouden worden?

Prijsuitreiking hoort bij de Raaf volgens bezoekers site

Het was bij de meeste Moeszakken en Moeszakkinnekes al bekend dat de prijsuitreiking dit jaar door De Potter bij de Phoenix wordt gehouden. Voor zover ik het goed heb begrepen is deze in de grote zaal van de Phoenix. De uitslag van de poll had het graag iets anders gezien. De lezers van www.deoptocht.nl zouden graag zien dat we terug naar de basis gaan en de prijsuitreiking in De Raaf houden.

Terug naar de roots
De Notaris kreeg 0,63% van de stemmen en een kleine 3,14% zou het graag bij Chique willen zien.
Het Europaplein was al ooit een optie om de prijsuitreiking te houden, ditmaal heeft 22,64% daar een voorkeur voor. Bij de Potter zou 27,67% graag de prijsuitreiking houden. Het merendeel van de stemmen gaat naar de Raaf (45,91%) om daar, als vanouds, traditioneel de prijsuitreiking te houden.

Nieuwe poll
Ook is er weer een nieuwe poll gestart. Ditmaal is de vraag; “Moet er weer een verkleedwedstrijd in het leven worden geroepen?”. Tot een paar jaar terug werd er op carnavalszaterdag een verkleedwedstrijd gehouden en konden individuelen, duo’s en groepen een leuke prijs winnen. Carnavalsvereniging Halverwege heeft dit een paar jaar georganiseerd in de Phoenix en er werd massaal aan meegedaan.