Wie nomineer jij als Moeskoningin van Schaijk?

Wie nomineer jij als Moeskoningin van Schaijk?

Sinds twee jaar wordt de Moeskoningin op een andere manier verkozen. Destijds werden er door leden van de Raad van 11 en het Moes Nie Moete bloemen verkocht aan carnavalsvierders. Degene die aan het einde van de avond de meeste bloemnen had was Moeskoningin. Tegenwoordig gaat dat anders. Nu kun je een mail sturen naar secretaris@moesland.nl met jouw voorkeur voor de nieuwe Moeskoningin.

Moeskoning kan ook
Afgelopen jaar was Chantal Roelofs de Moeskoningin van 2014. Misschien word jij wel de nieuwe Moeskoningin? Of koning, dat kan natuurlijk ook. In de geschiedenis van het Moesland zijn er twee Moeskoningen geweest; Cor Albers en Jan van der Linden. Op zaterdag 14 februari 2015 wordt bekend gemaakt wie de nieuwe Moeskoningin of koning is.