Carnavalskrant Schaijk komt er weer aan!

Carnavalskrant Schaijk komt er weer aan!

Nog 2 keer de kliko buiten zetten en dan is het zover. Zaterdag 31 januari wordt in heel Schaijk de carnavalskrant bezorgd. Prins Joep dun allerurste, de Raad van 11, de hofkapel, de jeugdcarnaval met Prins Cas en Prinses Anne gaan dan rond met de dikste krant van het Moesland. Ieder jaar is het een enorm boekwerk met vele stukken van carnavalsverenigingen, Prins Joep, de burgemeester en pastoor. Ook dit jaar wordt er weer een prijs uitgedeeld voor het stukje wat het beste in het Schaijks dialect is geschreven.

Kleine vergoeding
Er wordt voor het Moesblad een kleine vergoeding gevraagd. De opbrengst komt ten goede aan de carnavalsmiddag vopor de leden van de KBO, het Kee-Moes-Bal en een carnavalsavond bij Verpleeghuis De Nieuwe Hoeven. Mocht u niet thuis zijn, geen probleem! De carnavalskrant wordt dan gewoon in de bus gedaan. Maar mooier is het om iets te geven, want “Moeslands carnaval da maake we saame!”