Moesblad 2014 - Schaijk

Nog één week de tijd voor aanleveren copy Moesblad Schaijk

De carnavalskrant, het Moesblad, zal op zaterdag 31 januari 2015 in het hele Moesland weer huis aan huis verspreid worden. De commissie ‘Krantvertenties’ is inmiddels begonnen met het verzamelen van teksten, foto’s, illustraties en natuurlijk advertenties.

In deze uitgave zullen weer vele teksten te lezen zijn die door verschillende prominenten en carnavalsclubs geschreven zijn. Zo schrijft onze Prins Joep d’n Urste een stukske, Prinses Alice, de Burgemeester, onze voorzitter en vele andere Moeszakken en Moeszakkinnekes, die het Moesland hun boodschap voor carnaval willen meegeven. Uiteraard verwachten wij dat ook dit jaar weer alle carnavalsclubs een leuke bijdrage aanleveren. En als je je stukje in het Schaijks dialect schrijft, ding je mee naar de ‘Platte Proot Prèìjs”. Deze prijs stelt de Heemkundekring beschikbaar voor de mooiste bijdrage in het “Schojks” dialect.

Je kunt jouw bijdrage mailen naar Margreet Steetsel (krant@moesland.nl). Zorg wel dat foto’s en tekst apart worden gehouden, omdat beide in verschillende opmaken moeten blijven. Graag je tekst uiterlijk op maandag 1 december insturen.

Als je in het Moesblad 2015 wilt adverteren, neem dan contact op met Fons Roelofs, per telefoon via 0486 – 462458 (mail: roelofs5@telfort.nl). De krant wordt in een oplage van maar liefst 3500 stuks door heel Schaijk bezorgd. Het kost bijna niets en levert zeer veel op. Het is de investering dubbel en dwars waard!