Pia Wingens-van Boekel overleden

Pia Wingens-van Boekel overleden

Aan de start van dit carnavalsjaar, op 12 november 2014, hebben wij afscheid moeten nemen van Pia Wingens-van Boekel. Al sinds 1982 lid van ons carnavalscklubke Asjemenou.

Pia was vanaf de eerste minuut betrokken met het wel en wee binnen Asjemenou. Ze was, samen met haar Toon, penningmeester. Ze was altijd onze BOB, want ze was er altijd bij als we uitgingen. Vroeger bij De Loef, daarna bij de Postduif en de laatste jaren bij de 3-Heere. Eieren gaan eten na het uitgaan deed ze het liefst. Elk jaar waren we weer welkom en je kwam dan ook niets te kort. Voor Asjemenou regelde ze o.a. het eten, de munten, de snoep en drank onder de optocht en meer. Zoveel meer.

Met Pia kreeg je geen ruzie, ze had een eindeloos geduld en kreeg van alles voor mekaar. Als er iets geregeld moest worden dan vroegen we Pia. Ook na de geboorte van dochter Aimée en zoon Roel, bleef Pia gewoon in de weer voor Asjemenou. Vooral Aimée werd al gauw een trouw Asjemenou-lid. Zij is dan ook onze grootste fan!

We doeken Asjemenou niet op. Nog niet. Dat zou Aimée niet willen, maar carnaval zal voor ons nooit meer hetzelfde zijn zonder ons Pia.

Dankjewel, lieve Pia, voor zoveel geweldige carnavalsjaren.

CV Asjemenou