Aftrap carnavalsseizoen Schaijk met Moesfest

Aftrap carnavalsseizoen Schaijk met Moesfest

Dit weekend is er eerst nog het Moesfest in De Raaf waar zaterdag de club van het jaar naar voren zal komen. Zondag is het tijd voor een lekker ontbijt in de Raaf. En dan is het nog even wachten voor het 11-11-bal losbarst. Dit keer wordt het 11-11-bal gehouden in Café-Feesterij De Potter in Schaijk.

Party Criminals
Prins Joep, prinses Alice en het gevolg zullen op zaterdag 8 november om 20.00 uur het feest aftrappen. Dit jaar wordt er geen nieuwe prins bekend gemaakt, uiteraard zullen er wel de nodige officiële handelingen worden verricht. De muzikale omlijsting van deze avond is in handen van de Party Criminals. Het motto van deze band is; “Als té gek niet gek genoeg is”. Volgens eigen zeggen is het gedaan met saaie feestjes! Dat belooft wat!

Uiteraard is de entree gratis.