Stichting Carnaval De Moeslanden

Programma Moeslands Zomercarnaval 2014

Leuker en gezelliger dan ooit! De kop zegt het al: zomercarnaval 2014 wordt bijzonder leuk en erg sfeervol. Op vrijdag 13 juni en zaterdag 14 juni gaat het tentdoek bol staan van gezelligheid en plezier. De commissie Zomercarnaval heeft er alles aan gedaan om het jullie naar de zin te gaan maken. We hebben ook wat dingen veranderd: een ander logo, andere terreinindeling, andere tent en ook aanvulling van commissieleden.

Vrijdag 13 juni “Orange party”
De tent aan de Louwstraat is om 19:00 uur open. Banken staan klaar zodat we om 21:00 uur de eerste WK-wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Spanje kunnen zien op een mega groot scherm van 4 bij 3 meter. Om het extra aangenaam te maken zorgen wij voor de hapjes tijdens de wedstrijd en hoef je niet op te staan om je drankje te halen. Na de wedstrijd gaan we een feestje bouwen, hiervoor hebben we DJ Stephan, bekend van de DJ-CREW, bereid gevonden om eens lekker gek te doen. En dat kan hij.

Zaterdag 14 juni “Prezz”
De tent is om 20:00 uur open. We gaan een hele avond feesten met de geweldig energieke en jonge band Prezz. Deze band is niet te stoppen en willen dat jullie allemaal een hele avond lang genieten. Dit is het moment om te feesten. En als de band dan even aan het uitrusten is van hun knallend optreden zal DJ Mark ervoor zorgen dat het feest blijft gaan.