Halfvastenfeesten in Oss

Halfvastenfeesten in Oss

A.s. zaterdag 5 april zijn de halfvastenfeesten in Oss! De band WC Experience die afgelopen maand haar 25ste jubileum vierde zal acte de presence geven met ’n spetterende show. Omdat carnaval in Oss maar liefst 50 jaar bestaat hebben zij samen met de organisatie ’n leuke kortingsactie bedacht! 50 + 25 = 75. Dus wie wil gaan kijken, luisteren en beleven a.s. zaterdag die kan 7,50 korting krijgen pér entreekaart! Het enige wat je hoeft te doen is ’n mail sturen aan rene@wcexperience.nl en je krijgt per mail ’n kortingsvoucher toegestuurd die aan de deur bij vertoning 50 procent korting geeft op de entreeprijs! Da’s mooi geregeld toch?! Vanaf 20.00 uur.

Halfvastenoptocht
Op zondagmiddag trekt dan de Halfvastenoptocht door Oss en ook daar is iedereen welkom. Om 11 minuten over 1 is de aanvang! Aansluitend ’n feestprogramma in de tent (vanaf 15.00 uur), en tijdens de prijsuitreiking ’s avonds ’n spetterend optreden van Pap en Pudding! Deze middag en avond is de entree in de tent gratis.

Meer info op www.halfvastenoptochtoss.nl
Kortingsbon ontvangen via de mail? rene@wcexperience.nl