Winst voor de Huppelpupkes!

Winst voor de Huppelpupkes!

De Huppelpupkes hebben zondag deelgenomen aan een danstoernooi in Demen. Het was voor deze 13 meiden de eerste keer op een toernooi. Zonder verwachtingen en met een heleboel gezonde spanning gaven ze een spetterend optreden weg, zoals we inmiddels wel van ze gewend zijn! Met een grote glimlach en keurig afgewerkte pasjes lieten de meiden zien wat ze in hun mars hadden.

Hoogst aantal punten
Na een groots applaus van de vele ouders, oma’s, jeugdstichting en de rest van de zaal kwamen de punten. De eerste negens van de dag kwamen tevoorschijn en het waren er gelijk 3! Zo behaalden we een eerste plek in de categorie junioren A met het hoogste dagtotaal van alle gardedansen. Super verdiend meiden! In de middag mochten we onze andere dans showen aan het publiek. Deze showdans ging ook supergoed, en we zijn dan ook erg trots op de meiden! Een 4de plek was het resultaat. Het was een gezellige dag, een mooie afsluiting van een geweldig carnavalsseizoen!