Zilveren Moestop voor Gerard Oliemeulen

Zilveren Moestop voor Gerard Oliemeulen

Gerard Oliemeulen kreeg gisteren de Zilveren Moestop overhandigd door Prins Joep dun Urste. Gerard, al jaren een zeer gewaardeerd lid van de Raad van 11, had het niet in de gaten. Hij was namelijk in de veronderstelling dat iemand anders deze zou krijgen. Mooi om dan de verrassing op iemands gezicht te zien. Gerard is een stille kracht die eigenlijk onmisbaar is in het carnavalsgebeuren, hij hoeft niet op de voorgrond te staan en is een harde werker en stille genieter. Gerard geniet van deze mooie onderscheiding en gefeliciteerd namens olling Moesland.

Moeskoningin
Dezelfde avond werd de Moeskoningin bekend gemaakt. Ditmaal is dat Chantal Roelofs geworden.
Zij had de meeste stemmen via mail binnengekregen. Chantal van harte gefeliciteerd met deze bekroning.