Onderscheidingen uitgereikt in het Moesland

Onderscheidingen uitgereikt in het Moesland

De kop is er af! Carnaval is weer begonnen in het Moesland en dat was te merken. In een volle tent van de Potter, die dit jaar bij de Phoenix staat, werd het traditionele bouwersbal gehouden. Prins Joep en prinses Alice hadden voor Rob van der Zwaluw een prinselijke onderscheiding bij. Deze kreeg hij gisteren omgehangen.

Meer onderscheidingen
Eerder die dag had Prins Joep onderscheidingen bij voor Lisette Lange en Edwin Kouwenberg. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prinselijke onderscheiding. Foto’s van de vrijdagavond zijn te vinden op de Facebookpagina van www.deoptocht.nl.

Weersvooruitzichten
De carnaval is goed begonnen en de weersvooruitzichten voor de optochten zien er goed uit. Er wordt wel regen verwacht maar dat is als het goed is heel vroeg in de morgen, dus wat dat betreft kan de carnaval al niet meer stuk. Da kumt goeeed!