Bouwouder Peter Loeffen in het zonnetje gezet

Bouwouder Peter Loeffen in het zonnetje gezet

Compleet verrast was Peter Loeffen toen hij donderdagavond bij feesterij De Potter aankwam en een levensgrote look-a-like zag staan op het café. Carnavalsverenigingen Klore Kwats, Tis Wa, Maf Mar Moi en WD/O2 hadden afgelopen zomer een Abraham voor bouwouder Peter gemaakt om deze bij zijn huis te plaatsen. Maar zoals jullie allemaal wel zullen weten, is daar iets tussen gekomen en werd dit plan in de ijskast gezet.

Goed moment
De clubs vonden het nu een goed moment om Peter in het zonnetje te zetten. Theo Potjes vond het een mooi idee om de Abraham op zijn café te plaatsen. Mede dankzij de belangeloze inzet van de firma Kouwenberg kon gisteren de Abraham geplaatst worden. Peter en Lisette alsnog van harte en bedankt voor alle jaren dat we gebruik mochten maken van die fantastische bouwschuur en gastvrijheid. En zoals je zelf gisteren al zei, dat er nog maar vele mogen volgen!