Landerd TV

Extra uitzendingen Landerd TV

Landerd TV verzorgt met carnaval enkele extra uitzendingen. Er wordt gestart op zaterdag 1 maart met een rechtstreekse uitzending van de Erewijn vanuit De Phoenix in Schaijk. Aanvang is om 13.45 uur. Op zondag staat vervolgens om 10 uur een carnavalsmis op het programma, een viering die eerder opgenomen is bij het 55-jarig jubileum van de Schaijkse carnavalsvereniging De Moeslanden.

Dezelfde avond (2 maart) kan men om 22 uur kijken naar een samenvatting van de jeugdoptocht in Schaijk en de optochten in Reek en Zeeland. Maandag 3 maart en dinsdag 4 maart wordt deze uitzending van de optochten herhaald om 12, 18, 20 en 22 uur. Op woensdag om 18, 20 en 22 uur komt daar een samenvatting van de grote Moeslandse optocht, die op maandag wordt gehouden, bij.

Wie alle optochten nog een keer wil zien kan van donderdag tot en met zaterdag om 12, 18, 20 en 22 uur nog terecht op Landerd TV. Kijk voor meer info op www.landerd-tv.nl.