Jeugdcarnaval Schaijk

Mensen gezocht om te helpen bij Plein vol Plezier

Elk jaar organiseert Jeugdcarnaval het “Plein vol plezier”. Ruim 300 kinderen hebben hier een geweldige carnavalsmiddag. Net als voorgaande jaren is dit op dinsdag (5 maart) van 13.30 tot 17.00 uur. Heb jij zin en tijd om mee te helpen stuur dan een mailtje naar stefan.lean@home.nl.

Kleurwedstrijd
Op de scholen zijn voor de groepen t/m 6 de kleurplaten uitgedeeld en voor de groep 7 en 8 de woordzoeker. Kleur, verf of knutsel je kleurplaat tot een kunstwerk en lever het weer in op school en misschien win jij wel een mooie prijs. Het inleveren van de woordzoeker is ook op school.

Kinderen van speciaal onderwijs kunnen deze ophalen en weer inleveren bij Bento. Inleverdatum van de kleurplaat en woordzoeker is 21 februari 2014.