Jeugdoptocht in het Schaijkse Moesland

Jeugdoptocht in het Schaijkse Moesland

Zondag 2 maart is het zover; de grote Moeslandse Jeugdoptocht. Vele clubs zijn al aan het bouwen en sommige gaan nu beginnen. Vind je het leuk om mee te doen met je vriend, vriendin, buurt, klas of je vereniging geef je dan snel op. Je kan meedoen in de categorie wagens groot of klein en als loopgroep groot of klein. Individuele vallen bij ons onder kleine loopgroep. Geef je snel op voor de optocht zodat jou idee niet meer gebruikt kan worden door andere.

Brandblusser
Daarnaast willen wij jullie er ook aan herinneren dat het bij hebben van een brandblusser verplicht is tijdens de Jeugdoptocht, en voor de grote wagens die op Maandag met de Grote Optocht mee mogen lopen ook. Er zijn mogelijkheden om deze te lenen bij ons, stuur hiervoor even een mail naar ons, of neem contact op met Jeugdcarnaval.

Startgeld
Clubs die zich hebben ingeschreven voor de Jeugdoptocht ontvangen startgeld. Net als vorig jaar kun je je startgeld ophalen bij Bento. Dit kan 25 februari 2014.

Voor info kan je mailen naar info@jeugdcarnavalschaijk.nl of kijk op onze site www.jeugdcarnavalschaijk.nl of houd onze Facebook pagina in de gaten.