Stichting Carnaval De Moeslanden

Warm genieten van de optocht van Schaijk

Wilt u ook graag genieten van de prachtige optocht op maandag 3 maart 2014, maar bent u slecht ter been? In een grote verwarmde tent, dit jaar naast Café de 3 Heere, wordt u de gelegenheid geboden om vanaf een beschutte en comfortabele plek de geweldig mooie carnavalswagens te aanschouwen. U ziet dan vanuit de tent de carnavalswagens, loopgroepen en individuele deelnemers, recht op u afkomen.

Verwamde tent
De ongeveer drie uur durende optocht van Schaijk is de grootste uit de omgeving en zeer de moeite waard om te bekijken. Alleen hoe doe je dat als je moeite hebt om lang te staan, gezondheidsproblemen hebt en niet vanuit je raam kunt kijken? Dan kom je naar de verwarmde tent. ‘Schaijk een Werelddorp’ organiseert in samenwerking met Stichting Carnaval De Moeslanden deze transparante tent voor de vijfde keer. In eerste instantie zijn de plekken bedoeld voor o.a. mensen met een beperking, ouderen en mensen die slecht ter been zijn, maar natuurlijk zijn ook hun begeleiders en anderen van harte welkom.

Verwennerij
Vertoeven in de tent betekent niet alleen een droge warme plek met mooi uitzicht, maar ook een stukje verwennerij. Tijdens de optocht wordt u voorzien van een lekker hapje, drinken en zelfs boeremoes met worst. Dubbel genieten dus!

Mensen met een beperking gratis
Omdat Schaijk een Werelddorp en Stichting Carnaval De Moeslanden het belangrijk vinden dat iedereen uit de gemeenschap deel kan nemen aan het carnavalsfeest, mogen mensen met een beperking, gratis gebruiken maken van deze faciliteiten. Begeleiders en andere geïnteresseerden betalen een kleine vergoeding à € 11,00 per persoon.
Voor kaartjes kunt u terecht bij Bruna Runstraat 4 Schaijk. Wees er snel bij, want op is op.
Namens de organisatie van de Moestempel:

Voor meer info kunt u bellen met: