Kaartverkoop Moeslands Pronkzitting Schaijk

Kaartverkoop Moeslands Pronkzitting Schaijk

De kaartverkoop voor Moulin Rouge, de nieuwe editie van Moeslands Pronkzitting ‘Bekèk ’t Mar’, start aanstaande vrijdag 10 januari. Vanaf 19.00 uur start de voorverkoop in De Phoenix te Schaijk. De data voor Pronkzitting ‘Bekèk ’t Mar’ zijn zaterdag 25, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari, aanvang telkens om 20.00 uur. Kaarten kosten voor de avondzittingen 11 euro en de middagzitting van 25 januari (aanvang 13.30 uur, speciaal voor 55+ en 16+ met een beperking) 7,50 euro.
Per persoon kunnen maximaal 6 kaartjes worden gekocht.

Moeslandse makelij
Het belooft een mooi gevarieerd programma te worden van geheel Moeslandse makelij. Een leuke avond uit in Schaijk in Franse sfeer met na afloop een gezellige afterparty in de foyer van dorpshuis De Phoenix. Resterende kaarten zijn na 10 januari nog te koop bij Bruna en De Phoenix tijdens de reguliere openingstijden. Wij zien u graag in Moulin Rouge!