Poll van www.deoptocht.nl

Is het tijd voor een nieuwe route?

Dat vind Wendy Spierings tenminste in haar ingeleverde lijst voor de rubriek ‘In Beeld’. Aangezien er ook volop plannen zijn voor het nieuwe centrum, mocht dat doorgaan, dan zul je sowieso een nieuwe route moeten verzinnen. Maar stel dat het nieuwe centrumplan niet doorgaat, is het dan nog steeds tijd voor een nieuwe route? Je kan je mening geven in de nieuwe poll.

Prijsuitreiking
De vorige poll had als stelling; “De prijsuitreiking van de wagens moet gehouden worden tijdens de Goapmerrege”. Daar zijn jullie heel duidelijk in. Dat gaat dus niet gebeuren. Maar liefst 68% geeft aan dit niet te willen. Een kleine 22% lijkt het erg mooi om tussen de creaties de prijsuitreiking van de optocht van Schaijk te houden. En 10% maakt het echt helemaal niks uit.