Glow & Snow Run Schaijk

Glow & Snow Run Schaijk

Ongetwijfeld heb je het al voorbij zien komen via andere media, maar ook via deze site wil ik er aandacht aan schenken. Met name omdat onderstaand evenement ook georganiseerd wordt door Jaap Oliemeulen, een fanatieke bouwer (en hardloper) bij Vur Mekoar.

MKB Schaijk-Reek organiseert op vrijdagavond 13 december, in samenwerking met enkele fanatieke hardlopers, een ludieke Glow & Snow run door Schaijk. Afstanden zijn 1, 2 of 5 km. Kinderen tot 12 jaar mogen 1 of 2 km lopen, vanaf 12 jaar ben je vrij om je afstand naar keuze te kiezen. Je kan dus ook samen met je vader/moeder aan de start verschijnen. Het zou leuk zijn als je een mooi Glow kostuum aan doet, daar is namelijk een prijs mee te winnen! Deelname voor kinderen is gratis, vanaf 18 jaar is het inschrijfgeld € 5,00 p.p.. Inbegrepen zijn, startnummer met spelden en een Glowpakket.

Voor meer informatie en inschrijven zie:
www.facebook.com/pages/Glow-Snow-run/182929328578089
of schaijkeenwerelddorp.nl/index.php/inschrijven-glow-snow-run