Schrijf een leuk stukje in het Moesblad 2014

Schrijf een leuk stukje in het Moesblad 2014

In het hele Moesland wordt op zaterdag 8 februari 2014 de carnavalskrant, het Moesblad, weer huis aan huis verspreid worden. De commissie ‘Krantvertenties’ is inmiddels begonnen met het verzamelen van teksten, foto’s, illustraties en natuurlijk advertenties.

In deze uitgave zullen weer vele teksten te lezen zijn die door verschillende prominenten en carnavalsclubs geschreven zijn. Zo schrijft onze kersverse Prins Joep d’n Urste een stukske, Prinses Alice, de Burgemeester, onze voorzitter en vele andere Moeszakken en Moeszakkinnekes, die het Moesland hun boodschap voor carnaval willen meegeven. Uiteraard verwachten wij dat ook dit jaar weer alle carnavalsclubs een leuke jubileumbijdrage aanleveren. En als je je stukje in het Schaijks dialect schrijft, ding je mee naar de “Platte Proot Prèìjs”. Deze prijs stelt de Heemkundekring beschikbaar voor de mooiste bijdrage in het “Schojks” dialect.

Je kunt jouw bijdrage mailen naar Gerrie Peters (krant@moesland.nl). Zorg wel dat foto’s en tekst apart worden gehouden, omdat beide in verschillende opmaken moeten blijven. Graag je tekst uiterlijk op zaterdag 1 december insturen.

Als je in het Moesblad 2014 wilt adverteren, neem dan contact op met Fons Roelofs, per telefoon via 0486 – 462458 (roelofs5@telfort.nl). De krant wordt in een oplage van maar liefst 3500 stuks door heel Schaijk bezorgd. Het kost bijna niets en levert zeer veel op. Het is de investering dubbel en dwars waard!