Opgeven deelname Moeslandse Jeugdpronkzitting Schaijk

Opgeven deelname Moeslandse Jeugdpronkzitting Schaijk

Je kunt je als artiest al opgeven voor de Jeugdpronkzitting van 26 januari aanstaande.
Moesnautje heeft weer een geweldig leuk maar vooral gezellig 11-11 bal gehad. Hij verheugt zich nu alweer op de volgende jeugdactiviteit: de Moeslandse Jeugdpronkzitting. Zondag 26 januari zal de Moeslandse Jeugdpronkzitting plaats vinden in de Phoenix. Noteer deze datum alvast in je agenda.

Artiesten gezocht
Moesnautje zet zeker weer voet op planeet Moesland en hoopt op een groot aantal artiesten. Kun jij dansen, zingen, kunstjes, goochelen, moppen vertellen of tonpraten, geef je dan op. Je kunt alleen, samen met een vriendje of vriendinnetjes of met een groepje mee doen.

Opgeven
Sta jij graag in het ruimtelicht geef je dan op. Opgeven kan op 2 manieren: via de website van Jeugdcarnaval Schaijk onder het kopje formulieren: Inschrijfformulier Jeugdpronkzitting. Maar je kunt ook een inschrijfformulier ophalen bij Bento.