Prins Joep heerser over het Moesland

Prins Joep heerser over het Moesland

Niet Prins André of Prins Alex geen Prins Ruud of Prins René. Het is Prins Joep geworden. Tijdens een zeer druk bezocht 11-11-bal werden Joep Manders en zijn partner Alice naar voren gehaald als de nieuwe heersers van het Moesland. Tijdens het 11-11-bal werd ook afscheid genomen van enkele leden van de raad van 11. Jan Geurts van Kessel, Lambert Kusters, Fons Roelofs, Ruud Schreurs en Henk van Summeren maken plaats voor nieuwe mensen.

Nieuwe grootvorst
Fons Roelofs is al jaren adjudant en deze taak wordt nu overgenomen door Wouter Spijkers.
Maarten Hendriks is de nieuwe grootvorst. Hij neemt het stokje nu officieel over van Willie van Esch die ook een stapje terug doet. Verder is er ook een nieuw lid bij de Raad van 11 gekomen. Michel van Druten gaat samen met zijn vrouw Sandra bij de raad.

Slogan
Joep Manders is partner van Alice van den Broek. Samen hebben ze drie kinderen: Saar (6), Fiene (4) en Ted (1). Hij werkt als onderwijzer op basisschool De Kameleon in Mill. Hij geeft daar les aan groep 8. Manders is bekend van coverband De Brabantse Toppers en Café De Snor, een act die op verschillende festivals te vinden is. Prinses Alice is lerares op het speciaal onderwijs Dondersschool in Gemert. Ook zij geeft les aan groep 8.

De nieuwe slogan van het paar is als volgt; Moeslands carnaval da maake we saame!
Prins Joep en Prinses Alice nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier de komende 2 jaar!