Jeugd 11-11-bal Schaijk in teken van ruimtevaart

Jeugd 11-11-bal Schaijk in teken van ruimtevaart

Al ruim(te) voor aanvang van het Moeslands Jeugd 11-11 bal een berichtje van Moesnautje. Het 11-11-bal staat in het teken van ruimtevaart. Noteer alvast in de agenda en kijk of er ruimte is voor het 11-11 bal. Zondag 10 november gaat het gebeuren in de Phoenix te Schaijk. Dan wordt ons nieuwe jeugdprinsenpaar onthuld. De zaal is ruim(te) op tijd open en wel vanaf 13.00 uur. Ook heb ik vernomen dat er vanaf 13.00 uur ook meteen een leuk programma is maar wat dat is laat ik je nog weten.
Ook is er ruimte vrijgemaakt deze middag voor de verkiezing club van het jaar. Wie worden de opvolgers van carnavalsclub “Dà mende toch nie”.

Moesnautje
Moesnautje zou het leuk vinden als jij met je papa, mama, broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje komt want er is ruimte genoeg in de zaal. Na de onthulling van het prinsenpaar en het bekend maken van de club van het jaar hebben we nog een ruim(te) schoots de tijd voor een coole after party.

Kom jij ook?

Groetjes Moesnautje en bestuur Jeugdcarnaval Schaijk