Artiestenbijeenkomst pronkzitting Schaijk

Wie doet er mee aan de Moeslandse pronkzitting?

In dit feestelijk jubileumjaar van “Stichting Carnaval de Moeslanden” heb je misschien wel zin en inspiratie gekregen om aan de jaarlijkse pronkzitting deel te nemen. In 2014 vinden die plaats op zaterdag 25 januari ,vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari. De commissie pronkzitting start vlak na de aftrap van het carnavalsseizoen op woensdag 13 november met de 1e artiestenbijeenkomst.

Bijeenkomst
Tijdens deze bijeenkomst kun je je idee voorleggen of eens met de andere artiesten brainstormen over allerlei mogelijkheden. Er worden soms spontaan ideeën geboren. Een avond zonder verplichting maar met veel inspiratie zoals wij hopen. Zowel individueel, als duo, trio of met je hele carnavalsclub ben je van harte welkom.

Diverse mogelijkheden
Diverse theatervormen zijn mogelijk: muziek, zang, dans, buut, sketch, mime, moppen of act.
Graag nodigt de commissie pronkzitting iedere Moeszak(kinneke) die mee wil doen, of daar eens over na wil denken, uit voor de 1e artiestenbijeenkomst woensdag 13 november om 20.00 uur in de Phoenix!

Heb je vragen stel die dan via pronkzitting@moesland.nl.