Prins der Moeslanden op Facebook

Prins der Moeslanden op Facebook

De nieuwe prins, die tijdens het 11-11-bal bekend wordt gemaakt, heeft een Facebookpagina aangemaakt. De pagina, getiteld Prins der Moeslanden, is sinds zaterdag 19 oktober actief. Een modern baasje, onze nieuwe heerser over het Moesland. Ook hier wordt er al volop geraden wie het nieuwe prinsenpaar toch kan zijn.

Informatie over de nieuwe prins
Zo valt er te lezen dat de nieuwe prins heeft gewerkt bij Boerke Moes, studeerde aan het Moeslandcollege en hij woont uiteraard in Schaijk. Verder heeft de nieuwe prins ook al een foto geplaatst vanuit zijn slaapkamerraam.

Gokje wagen
Er worden op zijn pagina al verschillende namen genoemd zoals Arie Vissers, Stefan van Ras, Maurice Koninkx en Bert Fransen en Maikel van der Zanden.

Prins der Moeslanden
De pagina van de prins der Moeslanden op Facebook kan je hier vinden.