Prins carnaval terug in het Moesland?

Prins carnaval terug in het Moesland?

Via de ‘social media’ verscheen een dezer dagen bovenstaand bericht. Toen ik de kop las dacht ik meteen: het is toch nog geen 11-11? Maar het bleek te gaan om de Prins carnaval van het Moeslands monument. Deze is afgelopen zaterdag weer in zijn oude glorie op het Moeslands monument terug geplaatst nadat iemand van de zomer getracht heeft de prins nogal hardhandig van zijn sokkel te verwijderen. Toch vraag ik me af of het toevallig is dat hij nu teruggeplaatst wordt of dat er misschien daadwerkelijk al een nieuwe Prins voor het komende carnavalsseizoen is?

Toeval
Navraag leert dat toeval inderdaad niet bestaat. De Prins van het Moesland voor 2013/2014 is door een ‘geheime commissie’ al benaderd en uit betrouwbare bron is vernomen dat zowel de Prins als de Prinses, zonder enige aarzeling, volmondig ‘JA’ gezegd hebben.
Nu de komende vijf weken maar weer goed de tips in de gaten houden want we willen toch allemaal graag weten wie de nieuwe Prins en Prinses van het Moesland worden. In ieder geval weten we het pas zeker op zaterdag 9 november tijdens het 11-11 bal dat dit jaar gehouden wordt in de Phoenix.