Foto's 't Kos Kojer 1977 optocht Schaijk compleet

Foto’s ’t Kos Kojer 1977 optocht Schaijk compleet

Zuutjes oan wordt het archief completer. Zo ook het jaar 1977. Afgelopen tijd had ik al foto’s gekregen van De Dorstige Raven, nu zijn het de foto’s van carnavalsvereniging ’t Kos Kojer die het archief van de optocht van Schaijk compleet maken. De foto’s heb ik gekregen van George Bouwman, bekend van de Hofkapel. George had ze gelukkig groot ingescand zodat de kwaliteit ook erg goed is. De foto’s van 1977 kun je hier terugvinden. George kei bedankt!

Eerste plaats
Deze wagen van ’t Kos Kojer behaalde in 1977 de eerste plaats. Mooie aan deze wagen is dat burgemeester Schouten nagemaakt is. Deze club had ook al een keer Cees van Son nagemaakt. Wat mij betreft mag dat wel meer gebeuren ziet er erg mooi uit en is heel herkenbaar voor de Schaijkenaren.