55 Jaar Moesland; de kop is er af!

55 Jaar Moesland; de kop is er af!

Het feest is begonnen. 55 Jaar Moesland is schitterend begonnen. Hoogtepunt was toch wel de onthulling van het monument waar grondlegger Jeroen van Zuijlen en ontwerper Stijn van Lith de drijvende krachten achter waren. Het monument werd onthuld in aanwezigheid van de nieuwe burgemeester van Landerd; Marnix Bakermans. Onze burgemeester was verrast door de hoge opkomst, maar ook dat is Schaijk. Het monument is een eerbetoon aan alle bouwers, sjouwers en stille krachten die ervoor zorgen dat het carnaval in Moesland zo fantastisch is. Stijn en Jeroen bedankt voor dit schitterende stukje cultuur waar we jaren van kunnen genieten. Prachtig initatief en klasse uitgebeeld! Complimenten.

Feest in de tent
Na de onthulling werden we door de hofkapel met prins en gevolg naar de feesttent gebracht waar de band Trigger de avond vulde met een goede pot muziek. Vele stofjassen zijn gesignaleerd en ik heb er maar wat op de foto gezet. Voor een impressie kun je hier klikken.