Online quiz over 55 jaar carnaval in Schaijk

Online quiz over 55 jaar carnaval in Schaijk

Al een hele tijd worden er via de social media (Facebook en Twitter) vragen gesteld over het carnaval in Schaijk, de zogenaamde ‘Vraag van de dag’. Nu is het zover dat er een online quiz is samengesteld. De quiz bestaat uit ruim 250 vragen die in een tijdslimiet van 55 minuten moeten worden beantwoord.

Online versie
11 Jaar geleden werd er een cd uitgebracht door Fazand en Plekzak, ditmaal is er gekozen voor een online versie. Deze versie bestaat uit open vragen, multiple choice vragen, geluidsfragmenten, foto-herkenningsvragen en nog veel meer. De quiz is gemaakt door Plekzak en kun je hier terug vinden.

Klassement
Er wordt een heus klassement bijgehouden en je mag zo vaak meedoen als je wil. Test je kennis en misschien ben jij wel de slimste Moeszak of Moeszakkin die er is!