Gelegenheidsformatie Moespetozzie uit Schaijk brengt single uit

Gelegenheidsformatie Moespetozzie uit Schaijk brengt single uit

In Schaijk is er een nieuwe gelegenheidsformatie ontstaan naar aanleiding van het 55-jarig jubileum van het carnaval in Moesland; Moespetozzie. René van Rooij, bekend van Pap & Pudding, WC Experience en als columnist van deoptocht.nl, benaderde mij een jaar geleden om mee te doen met het Liedjesfestival. Dat ging afgelopen jaar helaas niet door en hadden we het plan opgenomen om een liedje te maken voor het 55-jarig jubileum.

Artiesten
De artiesten die meedoen zijn de volgende; Prins Joris en Prinses Marieke, voorzitter Leonard en Margreet, nieuwe voorzitter Roy van Boekel en Peggy, grootvorst Willie van Esch en Corry, nieuwe grootvorst Maarten Hendriks en Silvia, Lasniebokaal winnaar André van Thiel en Angela, Moeskoningin Lisette Loeffen en Peter en Zilveren Moestop René Derks en Betty. Een hele groep die meedeed met het inzingen van het liedje.

55 joar medley
René van Rooij heeft zorg gedragen voor de compositie, het inspelen van de muziekband, de opname, de gastvrijheid etc. Kortom, zonder René was het echt helemaal niets geworden. Hij heeft zelfs van niet zangers toch een mooie carnavalssingle te weten maken. René, nogmaals kei bedankt! Het leek ons een mooie opmaat naar het grote feest van aankomend weekend. Het resultaat kan je hier beluisteren.