To Good To Be True wint DurdoUWWerstoernooi 2013

To Good To Be True wint DurdoUWWerstoernooi 2013

De 26ste editie van het DurdoUWWerstoernooi werd afgelopen zondag (19 mei) gehouden op het terrein van DAW in Schaijk. Het team To Good To Be True zegevierde in de finale tegen TSV 1860 München en mocht de bokaal in ontvangst nemen.

Tot nu toe zijn we niet erg verwend met het weer in Nederland, maar eerste pinksterdag was een welkome uitzondering hierop. Dit pakte goed uit voor het miniveldvoetbaltoernooi, dat bij voetbalvereniging DAW door Carnavalsvereniging Ut Wûrd Wà werd gehouden. Liefst 24 teams gingen met elkaar de strijd aan om de felbegeerde bokaal. Veel teams bleken bijzonder aan elkaar gewaagd te zijn. Uiteindelijk wisten TSV 1860 München (met voormalige DAW ‘cracks’ Ruud Zeegers, Ton Hommeles en Kay Visschers in de gelederen) en To Good to be True het tot de finale te redden. Laatstgenoemde partij trok aan het langste eind. Aan de hand van de familie Rodrigues (naast Sylvester en Aldair deed ook hun vader met de ploeg mee) werd de overwinning binnengehaald.

Hardste schot
Nieuw element was de snelheidsmeter die van Voetbalschool TipTop was geleend. Deelnemers gingen met elkaar de strijd aan om te bepalen wie het hardste schot van Schaijk in de benen heeft. Winnaar bij de mannen werd Hans van Boxtel winnaar met 120 kilometer per uur (met de opmerking dat Glen Willems deze snelheid in de voorronde behaalde). Bij de vrouwen ging Kim Kusters er met de prijs vandoor.