Programma 55 jaar carnaval Schaijk

Programma 55 jaar carnaval Schaijk

Het programma voor het jubileumfeest van het 55 jaar carnaval in Schaijk op 7, 8 en 9 juni is bekend. Nou ja, bijna dan. Alles is bekend, behalve welke bands er zullen optreden. Maar dat zal ongetwijfeld binnenkort bekend gemaakt worden. Het is een gevarieerd programma voor jong en oud.

Vrijdag 7 juni
Op vrijdag wordt om 19.00 uur het monument op de driehoek bij de kerk onthuld. Daarna is er een groot feest in de feesttent op het Europaplein met een feestband. Thema is 55 jaar carnaval dus kom verkleed in stofjas of carnavalstenue.

Zaterdag 8 juni
Vanaf 14.30 uur is er een receptie voor genodigden. Van 16.30 tot 20.00 uur een carnavalsreünie voor clubs en carnavalsvrienden. Om 17.00 uur is er een kwaliteitsbarbeque voor iedereen. Om 20.00 uur start het feest met een enorme band. Die is dus ook nog niet bekend. Het thema van deze dag; ik hou van carnaval, trek je carnavalskleren aan.

Zondag 9 juni
Om 11.11 uur begint een Heilige mis in de kerk. Daarna om 12.30 uur een brunch op het Europaplein voor iedereen. Vanaf 13.00 uur begint het middagprogramma. Thema: Smartlappen met een programma voor jong en oud!

Alles vindt plaats in de speciale tent die voor dit jubileumfeest op het Europlaplein zal worden geplaatst. De toegang is gratis, maar enkel voor mensen met een “Moeslands”-paspoort.