55 Jaar Moesland

Clubkleding jubileumtentoonstelling carnaval Schaijk

De commissie archief vraagt alle clubs om clubkleding aan te leveren voor de jubileumtentoonstelling tijdens het “Tentfeest” in juni 2013. De commissie is op zoek naar de eerste clubkleding van jullie club, na afloop krijg je alles uiteraard terug. Ga op zoek in de oude doos en ze zien jullie spullen graag tegemoet. De spullen kun je inleveren bij Ineke Kusters Molenaarstraat 5 Schaijk. Tel. nr: 0486-462825. Mailen mag ook; lambertinekekusters@home.nl .Je kunt ook contact opnemen met Toos Roelofs: tel. 0486-462458.

Versierde boombladeren
Voor de versiering van de feesttent hebben alle clubs als het goed is houten boombladeren ontvangen. De commissie ontvangt de versierde boombladeren graag terug voor eind april. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bernadette Oliemeulen op nr. 06-12909547.

Foto’s Jan van Ballegooij
Er kunnen nog steeds foto’s besteld worden van de carnaval 2013. De foto’s, gemaakt door hoffotograaf Jan van Ballegooij, zijn hier te vinden: hoffotograafmoesland.onlinefotoverkoop.nl.