Joep Lips wint jaarlijkse prijsvraag

Joep Lips wint jaarlijkse prijsvraag

Joep Lips is de overtuigende winnaar geworden van de jaarlijkse prijsvraag van www.deoptocht.nl. Ieder jaar organiseert deze site een prijsvraag waarbij je de top vijf bij de wagens moet voorspellen, de winnaar van de Lasnie-bokaal raden en aangeven uit welk jaar een foto komt. Zo goed als Joep heeft niemand het ooit gedaan. Hij had vier van de vijf plaatsen goed en op de juiste volgorde. Verder had hij de winnaar van de Lasnie-bokaal goed en het jaartal van de foto. Dit was Vul Geleuter uit 1996.

Prijs
De prijs wordt zoals ieder jaar gesponsord en uitgereikt door Stefan van Ras, die enne van den Bento. Ditmaal kreeg Joep een prachtig Moespakket overhandigd. Een mooi cadeau in het jubileumjaar van de Stichting. Joep van harte gefeliciteerd en maak iets moois van je stofjas.
Het is trouwens niet de eerste keer dat Joep gewonnen heeft, in 2007 ging hij ook al met de hoogste eer strijken.