TV-uitzending optocht Schaijk online

TV-uitzending optocht Schaijk online

De uitzending die Landerd TV gemaakt heeft van de schonste optocht van hill de wirreld staan online. Deze is woensdagavond uitgezonden op hun eigen kanaal en wordt donderdag en vrijdag herhaald. Verder heb ik ook de uitzending van de optocht van basisschool de Regenboog online gezet. De films kun je hier bekijken.

Foto’s en filmpjes
Op dit moment ben ik bezig om de foto’s te bewerken voor de site. Ik heb er al een hele hoop binnen, maar er zijn er altijd meer welkom. Liefst in een zo groot mogelijke resolutie. Dan zijn ze beter te verwerken. Mailen kan naar info@deoptocht.nl. Eventuele filmpjes zijn ook van harte welkom. Ook hier geldt; hoe groter het bestand hoe beter.

Uitslagen
De uitslagen staan ook op internet. De uitslagen van de Schaijkse optocht van 2013 kan je hier terug vinden.